fbpx

Agenter, förena er i The Division 2

Jag minns när jag såg The Division för första gången. Det var den officiella E3 trailern som jag tittade på om och om igen.

Musiken. En familjs tragedi. En stad i spillror. Ett virus som har slagit ut stora delar av världens befolkning.

Det fanns något där och jag spelade The Division tills det inte fanns så mycket kvar av spelet. Kort därefter tröttnade jag då jag insåg hur repetitivt stora delar av spelet var och jag har inte återvänt sedan dess.

Men alldeles nyss bekräftade Ubisoft att det kommer en uppföljare.

The Division 2.

Jag är inte förvånad eftersom det första spelet har hela tiden haft potential till en uppföljare och slutet var väldigt öppet. Jag är faktiskt förväntansfull om än lite skeptisk, men längtar till årets E3 då vi kommer att få se mer av The Division 2.

Vi på Livshornet spelade The Division en gång i tiden, men det gick inte så bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *