fbpx

Återse Wyomings vildmark

Firewatch släpptes i början av 2016 och handlar om en medelålders man vid namn Henry som beger sig till Wyomings vildmark för att arbeta som skogsvakt. Henry upptäcker snart att någonting mystiskt pågår och genom att utforska naturen runt omkring uppdagar sig allt fler hemligheter och sorgsna öden.

Nu har utvecklarna Campo Santo avslöjat att Firewatch anländer till Nintendo Switch någon gång under våren.

Isabells nostalgiska tankar
När jag tänker tillbaka till min första genomspelning av Firewatch fylls jag av en nostalgisk och värmande känsla. För mig personligen är Firewatch en väldigt stark spelupplevelse som bjuder på både spänning och humor, men även en gnutta sorgsenhet bland all den vackra naturen i spelet. Jag har inte återvänt till Wyomings vildmark i en andra genomspelning. Jag är osäker på om det kan bli en lika stark upplevelse som allra första gången, men kanske händer det att jag tillslut spelar igenom det när det kommer till Switch. Kanske.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *