fbpx

Första glimten av Milo och Lola i AfterpartyNight School Studio
, skaparna bakom Oxenfree, har ett nytt spel i görningen.

Spelet kommer att heta Afterparty och handlar om de två bästa vännerna Milo och Lola som har hamnat i Helvetet. För att ta sig därifrån måste de utmana Satan i en dryckestävling.

Nu har Night School Studio släppt en teaser som visar delar från spelet.

Afterparty planeras att släppas någon gång under 2019.

Isabells väldigt peppade tankar
Jag är ett stort fan av Night School Studio’s tidigare spel Oxenfree, som är en av de bästa spelupplevelserna jag har träffat på. Night School Studio lyckades hänföra mig med en fantastisk estetik och en unik handling och Afterparty ser ut att innehålla samma charm som Oxenfree. Jag hoppas att det kommande spelet innehåller samma fängslande dialoger och annorlunda twister. Det här är ett spel jag ser fram emot väldigt mycket.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *