fbpx

Om oss

Livshornet är en sida skapad av de fyra vännerna Aleksandar, Alexander, Isabell och Johan.

Aleksandar Buntic
Aleksandar är en spinkig ung man som växt upp i den småländska naturen. Under sin uppväxt alternerade han mellan de verkliga lekarna i skogarna och den virtuella verkligheten som skapades på tv-skärmen. Några av hans tidigaste förebilder var rörmokarna Mario och Luigi, den legendariska krigaren Link och rymdutforskaren Samus. Med åren har han bytt förebilder och skapat nya intressen, men spelen finns fortfarande kvar som en central del av hans identitet. Utöver att spela och skriva om spel spenderar Aleksandar tid med att producera musik under namn som Skimret och Sarajevski (båda projekten finns tillgängliga på Soundcloud och Spotify). Några av Aleksandars favoritspel är Chrono Trigger, Final Fantasy VI, Final Fantasy X, Journey, Quake 3 Arena och Bloodborne.


Alexander Rehnman
Alexander spelar allt möjligt, men visual novels med mysterietema, strategispel och hack-and-slash ligger honom lite extra varmt kring hjärtat. Sedan två år tillbaka skriver han för Loading.se och det var på så sätt han lärde känna de andra i Livshornet. När Alexander inte spelar, utvecklar, eller skriver om spel pluggar han till civilingenjör i datateknik vid Linköpings universitet. Det är han som ansvarar för driften av Livshornets hemsida, samt Facebook- och Twitter-kontot. Ser du någon på nätet argumentera frenetiskt för att slutet i Danganronpa V3 är fantastiskt men missförstått är det nog Alexander.


Isabell Rydén
Isabell är uppvuxen i de småländska vidderna och i en stad där det alltid blåser.  Sedan knubbiga och ostadiga små barnsben har hon alltid tyckt om att skriva. Och det gör hon än idag. Någonstans på vägen upptäckte hon också att hon tyckte om spel. Att skriva om spel är därför det bästa av två världar. Utöver Livshornet skriver Isabell på Loading.se. En vacker dag kommer hon att bli den bästa och bittraste supporten i Overwatch.


Johan Lorentzon
Johan kommer från det norrländska mörkret där isbjörnarna vandrar fritt på gatorna. Han är äldst i gänget på 37 år med familj och barn. Således kommer det också med licens att använda pappa-skämten. Förutom att ha vigt sitt liv till att vara spelskribent på Loading.se och numera Livshornet ägnar Johan också en hel del tid åt kampsport. Finns även som redaktör och journalist på kamsportssidan Kimura.se. Speltid finnes mellan familjen och när han stryper och bryter i personer på BJJ-mattan.